Uitzending
Koffietijd - Aflevering 180

Aflevering 180

Koffietijd

2-5-2014

| 1496 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

LA The Voices
LA The Voices geven speciaal voor moederdag een concert! Bij Koffietijd laten ze al een voorproefje horen!

Schilderen met Ans Markus
Ans Markus, kunstenares, geeft een aantal moeders en dochters een schildercursus!

Heitje voor een karweitje
Strijken, het gras maaien, stofzuigen, niemand heeft er echt zin in. Maar het zal toch moeten gebeuren! Gelukkig kun je nu via online buurtplatform Croqqer huis-, tuin- en keuken klusjes uitbesteden aan mensen uit je eigen buurt!

Mini wraps met kalkoenfajita en ananassalsa
Caspar gaat op de Mexicaanse tour, hij maakt heerlijke mini wraps! En dat doet hij niet alleen, maar met zijn dochter en vrouw. Speciaal voor de moeder dochter uitzending neemt hij zijn twee mooie vrouwen mee. Houdt zijn vrouw van koken of laat ze het lekker aan de chef over?

Moeder-dochter relatie
Annete Heffels kennen we van haar column in de Margriet. Ze is ook psychotherapeut en schrijft veel boeken waaronder het boek: Moeders en dochters. Zij kan ons n en ander vertellen over hoe die relatie in elkaar steekt.

Hoofdgasten: Xandra en Lola Brood & Tineke & Sigrid Schouten
We hebben allemaal een moeder. Iemand die ons negen maanden heeft gedragen en met wie we altijd verbonden zijn. Twee paar bekende moeders en dochters vertellen hier alles over: Xandra & Lola Brood en Tineke & Sigrid Schouten komen op de koffie!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Tineke Schouten, Lola Brood en Ans Markus te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 180 werd uitgezonden op vrijdag 2 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie