Uitzending
Koffietijd - Aflevering 178

Aflevering 178

Koffietijd

30-4-2014

| 1305 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Artisjoktaartjes met coleslaw
Caspar gaat aan de slag met een echte Amerikaanse klassieker: Coleslaw. Een heerlijke, frisse koolsalade die eigenlijk bijna overal bij geserveerd kan worden. Caspar maakt er artisjoktaartjes bij.

Hoofdgasten: de 3Js
Deze mannen komen uit het o-zo-succesvolle Volendam, raakten landelijk bekend na het succes van hun debuutalbum 'Watermensen' en door hun vrienden Jan Smit en Nick & Simon én hebben allemaal een voornaam die begint met de letter J. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte - oftewel de 3Js - komen op de koffie!

Optreden 3Js: Twee Zielen
Afgelopen week is de nieuwe single van de 3Js uitgekomen, 'Twee Zielen' genaamd. De mannen brengen het nummer akoestisch ten gehore bij Koffietijd.

Puberpanel over blogs, puistjes & verliefdheid
We bespreken weer van alles met het Koffietijd Puberpanel. Hoe irritant zijn bijvoorbeeld jeugdpuistjes en zijn ze al een keer verliefd geweest?

Jetske Ultee over jeugdpuistjes
Het is de nachtmerrie van iedere puber: je wordt wakker met een enorme puist en je hebt morgen een date! Kun je daar last minute nog iets aan doen en hoe kun je sowieso het beste met jeugdpuistjes omgaan? Jetske Ultee - onderzoeksarts Cosmetische Dermatologie - gaf de pubers van het Koffietijd Puberpanel in de uitzending tips!

DOMunder
Iedereen kent de Domtoren in Utrecht wel. Wat veel mensen alleen niet weten is dat er onder het Domplein ook van alles te beleven is. Stichting Domplein bouwt aan de toekomst van het verleden in een bijzonder project. Op 2 juni openen de deuren voor het publiek. Pernille ging alvast een kijkje nemen op de bouwplaats.

Het koningspaar bij Madame Tussauds
Het is 30 april, maar géén Koninginnedag. Toch gebeurt er iets koninklijks. Madame Tussauds onthult vandaag, een jaar na de inhuldiging, nieuwe wassenbeelden van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Verslaggeefster Anne-Maartje is bij het koningspaar.

Optreden 3JS: Twee zielen
De 3JS waren te gast en speelden hun nieuwe single 'Twee zielen'. We werden wat snel uit de lucht gehaald, maar bekijk hier ook het einde van het optreden.

In deze uitzending van Koffietijd! was Jan de Wit te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 178 werd uitgezonden op woensdag 30 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie