Uitzending
Koffietijd - Aflevering 171

Aflevering 171

Koffietijd

21-4-2014

| 1138 x bekeken | 0 reacties
4
Pasen kan niet ongemerkt voorbij gaan en daarom staat er een echte paasmarkt met kippen in de Koffietijdtuin. Shirma Rouse komt langs en vertelt dat ze naast zingen nóg een andere grote liefde heeft.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Red een legkip!
Meer dan duizend legkippen worden ieder jaar door Red een Legkip uit de industrie gered van de slacht. Deze kippen zijn nog op zoek naar een goed huis met een tuin waarin ze nog een lang leven mogen rondscharrelen.

In bad met 300.000 euro
Vrouwen lopen in hun leven heel veel geld mis, 300.000 euro naar het schijnt, omdat ze minder verdienen dan mannen. Om hier iets aan te doen is WOMEN Inc. op 1 april gestart met de beeldcampagne Waar is mijn ?300.000,-?.

Optreden Shirma Rouse
The Voice zangeres treedt op in de Koffietijd-tuin!

Koopmans hartige taart met groene asperges
Een echte lentetaart met groene asperges, de zachte smaak van geitenkaas en de lekkere pit van tuinkers. Door een rechthoekige vorm voor de taart te gebruiken kun je mooie strakke stukjes serveren.

Pastasalade met asperges
Pasen staat voor seizoensproducten en dus staat Caspar op Tweede Paasdag in de keuken om een pastasalade met asperges te maken. Hij grillt niet alleen de asperges, maar ook een stokbrood, zodat je lekkere croutons krijgt. En hij serveert dit alles in een slakommetje met groente.

Hoofdgast: Shirma Rouse
Jarenlang werkte ze als achtergrondzangeres van artiesten als Candy Dulfer, Anouk, Trijntje Oosterhuis, maar ook als wereldsterren Chaka Khan en Michael Bolten. Vorig jaar deed ze mee aan The Voice of Holland en nu kennen we haar allemaal. Shirma Rouse komt op de koffie!

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 171 werd uitgezonden op maandag 21 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie