Uitzending
Koffietijd - Aflevering 155

Aflevering 155

Koffietijd

5-4-2019

| 346 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Acteurs Ferri Somogyi, Alkan Çöklü, Dorian Bindels en Caroline de Bruijn over de 6000e aflevering van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. -Vera van Zelm en Martine Bakker over 'De Pin', het zusje van 'De Speld'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Onze Loretta krijgt een gastrol in GTST!
Wat een leuk nieuws! Onze eigen Loretta gaat een rol spelen in de zomer cliffhanger van de populairste soap van Nederland!

De GTST-pubquiz!
Ter ere van de 6000ste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden spelen fans én acteurs in Koffietijd de GTST-pubquiz! Wie gaat er met de winst vandoor?!

Mooie prijzen in Herwijnen
Gaston is weer op pad om mensen blij te maken met mooie prijzen! Dit keer is hij in Herwijnen.

"Jullie hebben geen idee hoe belangrijk jullie zijn voor ons"
Op vrijdag 5 april wordt de 6000ste aflevering van GTST uitgezonden. In de Koffietijdstudio zijn een aantal fans te gast, die vragen mogen stellen aan acteurs uit hun favoriete serie!

Op bedevaart naar Mekka!
Eén van de grootste spirituele, religieuze en culturele fenomenen ter wereld: de bedevaart naar Mekka. In de nieuwe tentoonstelling Verlangen naar Mekka in het Tropenmuseum word je als bezoeker meegenomen op deze bijzondere bedevaart. Vivian nam een kijkje!  

'De Pin', de satirische site voor en door vrouwen
'De Pin' is een nieuwe pagina op de satirische nieuwssite 'De Speld'. Dit is een speciale pagina voor vrouwen, waarop allerlei typische vrouwenonderwperen worden besproken. Bij Koffietijd schuiven Vera van Zelm en Martine Bakker aan om er alles over te vertellen!

Lachen, gieren, brullen met GTST
Vanavond wordt de 6000ste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden uitgezonden en om dat te vieren zit een deel van de cast vandaag bij Koffietijd! Tijdens het opnemen van die 6000 afleveringen gaat er heus wel eens iets mis. Vivian en Pernille bespreken het met de acteurs.

In deze uitzending van Koffietijd waren Caroline De Bruijn en Ferri Somogyi te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 155 werd uitgezonden op vrijdag 5 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie