Uitzending
Koffietijd - Aflevering 110

Aflevering 110

Koffietijd

1-2-2019

| 393 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jamai blikt vooruit op de live-uitzending van 'The Voice of Holland'. -Pianist Michiel Borstlap vertelt over zijn nieuwe album, 'Georg', en treedt op. -Marcel Brienne met tips en tricks tegen de griep. -Patrick Martens bespreekt de uitreiking van de Gouden RadioRing.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De nieuwe talentenshow 'All Together Now'
Jamai en Chantal Janzen presenteren in dit voorjaar het nieuwe talentenprogramma 'All Together Now'. Krijg jij de 100 koppige vakjury dansent achter hun desk?

Molen gerenoveerd door een kunstwerk van 'Van Gogh'
Kinderdijk, het kleine dorpje aan rivier de Lek in Zuid-Holland. Wat dit dorpje zo bijzonder maakt is de zijn watermolens die al meer dan 1000 jaar de waterstand in deze regio onder controle houden. Sterker nog, dit gebied staat sinds 1997 op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Persoonlijk advies op maat!
Hulp nodig bij de griep? Het A.Vogel Informatiecentrum staat voor je klaar!

Patrick bij de uitreiking van de 'Gouden RadioRing'
Gisteravond was de uitreiking van de 'Gouden RadioRing' en Patrick was hier natuurlijk bij.

In deze uitzending van Koffietijd waren Michiel Borstlap, Patrick Martens en Chantal Janzen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 110 werd uitgezonden op vrijdag 1 februari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!