Uitzending
Koffietijd - Aflevering 112

Aflevering 112

Koffietijd

5-2-2019

| 435 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Tommy Wieringa maakte een tragikomisch portret van zijn moeder, 'Dit Is Mijn Moeder'. -Ron Weil over de geschiedenis van de damestas en de laatste trends. -Psycholoog Olav Wagenaar over oorsuizen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Virginia heeft last van futloos haar
Virginia weet niet meer wat ze er aan kan doen na alles wat ze al heeft geprobeerd. Mika schiet haar te hulp!

De relatie met je moeder
Tommy Wieringa schreef het boek 'Dit Is Mijn Moeder', over de kleurrijke band die hij met zijn inmiddels overleden moeder Lia had.

Een constante piep, een fluittoon of gezoem horen
Deze week is de week van het oorsuizen. Zo'n 10% tot 15% van de Nederlanders heeft er last van. Klinisch Neuropsycholoog, Olav Wagenaar, kwam er meer over vertellen.

Pannenkoeken gevuld met kikkererwten
Lekkere en snelle pannenkoeken met een gezonde vulling

Paardrijden voor iedereen!
ParaPaard maakt (therapeutisch) paardrijden mogelijk voor mensen met een beperking. Want ook voor iedereen met een handicap zou sport vanzelfsprekend moeten zijn. Froukje neemt een kijkje bij een paardrijles!

Het onmisbare accessoire voor iedere vrouw
Het doet het hart van iedere vrouw sneller kloppen en we verlaten zelden het huis zonder. De tas, het is een onmisbare accessoire voor iedere vrouw. Ron Weil vertelt meer over de allernieuwste tassen.

In deze uitzending van Koffietijd was Tommy Wieringa te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 112 werd uitgezonden op dinsdag 5 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie