Uitzending
Koffietijd - Aflevering 105

Aflevering 105

Koffietijd

22-1-2016

| 748 x bekeken | 0 reacties
5
Afgelopen weekend ging 'Maestro', dé dirigeerwedstrijd voor bekende Nederlanders, van start met zijn derde seizoen. Een opvallend talent in deze eerste aflevering was Ferry Doedens. Samen met Frits Sissing schuift hij vandaag aan om het te hebben over het dirigeeravontuur. Met Ferry wordt er natuurlijk ook ingegaan op de film 'Sneekweek' die vanaf vandaag in de bioscoop te zien is. Holly Brood en Kimberly Klaver vertellen hier samen met Ferry uitgebreid over. Ook Anja du-Bois is te gast. Zij schreef het boek 'Nooit meer hetzelfde' over haar man Herman du-Bois: De man die jarenlang onterecht vastzat vanwege de Puttense moordzaak.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

PRIMEUR: Sneekweek nu ook voor 12 jaar en ouder
Speciaal voor alle fans van de cast die nog niet oud genoeg zijn om de film te bezoeken, heeft Ferry Doedens een leuk nieuwtje. Sneekweek is vanaf volgende week ook voor 12 jaar en ouder te zien in de bioscoop!

Een maand lang, iedere dag 1 kilo suiker!
Onze verslaggever Astrid brengt een bezoekje aan presentator Manuel Venderbos. Voor het nieuwe programma Galileo eet hij maar liefst een maand lang, iedere dag 1 kilo suiker om te kijken wat het met je lichaam doet.

'Het klinkt anders dan mijn iPod'
In aflevering 2 van Maestro krijgt kandidaat Ferry Doedens het eventjes benauwd als de muziek nét wat anders klinkt dan op zijn iPod...

Ferry is een goede dirigent-in-spé, volgens Frits!
Ferry Doedens weet wel raad met het dirigentschap. Volgens presentator Frits Sissing is hij een natuurtalentje.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Ferry Doedens, Kimberley Klaver, Frits Sissing en Manuel Venderbos te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 105 werd uitgezonden op vrijdag 22 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie