Uitzending
Koffietijd - Aflevering 106

Aflevering 106

Koffietijd

25-1-2016

| 781 x bekeken | 0 reacties
5
'Brasserie Valentijn' is de nieuwe film van Sanne Vogel. Vandaag schuift zij samen met hoofdrolspelers Lies Visschedijk en Egbert-Jan Weeber aan. En het is vandaag Blue Monday. Speciaal daarvoor is het 'Depressie'-gala georganiseerd. Wat dat precies is, vertellen psycholoog Bram Bakker en cabaretier Mike Boddé.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

'Wat een leuke beesten zijn dit!'
In Nederland worden op 10 plekken buffels gehouden en Pernille ging voor ons op bezoek bij buffelboer Arjan Swinkels.

Met 150 km per uur van een bobsleebaan af!
De 15-jarige Noëlle Vennemann deed afgelopen weekend mee aan het WK Skeleton. Is dat niet ontzettend eng? Verslaggeefster Astrid ging bij haar langs om het te vragen!

'Ik zat nogal in mijn eigen wereldje'
We plaatsen iedere donderdag een kinderfoto van een van onze gasten op social media. Dit schattige kiekje is van Egbert-Jan Weber. Hoe was hij als klein jongetje?

In deze uitzending van Koffietijd! waren Bram Bakker, Sanne Vogel, Lies Visschedijk, Egbert-Jan Weeber, Mike Boddé en Arjan Swinkels te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 106 werd uitgezonden op maandag 25 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie