Surimi
12-7-2007
| 4744 x bekeken | 1 reacties
Kun je van wijting aardbeien maken? Vreemde vraag. Dwaas antwoord: 'Ja dat kan.' Klootwijk eet een stukje wijting in een korstje aan het eind van een volautomatische lopende kibbelingenbakband in IJmuiden en fietst naar Frankrijk aan Zee om in dit land van de haute cuisine, de kampioenen deftig koken en de bakermat van de Michelinsterren, een fabriek te bezoeken die aardbeien maakt. Van vis. En nog iets, een ontdekking, een wereldprimeur. Ze kunnen er ook vis maken. Van kip.
Presentatie: Wouter Klootwijk.
Deze uitzending van het programma Klootwijk aan zee met de titel Surimi is uitgezonden op donderdag 12 juli door de RVU. De presentatie was in handen van Wouter Klootwijk.
Reacties op deze uitzending
-
Het nodigt wel uit om deze eens te gaan eten. Ben benieuwd of de krab inmiddels in de Zeeuwse wateren voorkomt.....