Uitzending
Jinek - 14-8-2015

14-8-2015

Jinek

2095 x bekeken | 0 reacties
6
MINISTER HENK KAMP
Minister Henk Kamp van Economische Zaken is vanavond te gast bij Eva Jinek. Het kabinet vergaderde vandaag voor het eerst weer na de zomervakantie en er was genoeg te bespreken.

Kamp komt bij Jinek praten over de meevallende economische cijfers, het faillissement van Imtech en de commotie over de voorgenomen gasboringen in de Noordzee.

ANNEMARIE JORRITSMA: hoogte- en dieptepunten uit 12 jaar burgemeesterschap
Annemarie Jorritsma neemt na 12 jaar afscheid als burgemeester van Almere. Een burgemeesterschap met veel hoogtepunten maar ook met een aantal schandalen.

Zo was er commotie over een illegale waterput bij haar huis en lekte een paar jaar geleden uit dat ze had gesolliciteerd naar de functie van burgemeester van Amsterdam.

RAMSEY NASR vertrekt opnieuw naar z'n geliefde Noordpool
Ramsey Nasr vertrekt volgende week naar Spitsbergen voor de grootste Nederlandse poolexpeditie ooit. Nasr was al eerder in het gebied en is sindsdien gefascineerd door de daar zichtbare gevolgen van de klimaatverandering. Nasr laat bij Jinek unieke beelden van het gebied zien.

ALEX KLAASEN & HENRY VAN LOON in 'Neuken is voor meisjes'
Henry van Loon en Alex Klaasen spelen samen de voorstelling 'Neuken is voor meisjes'. Een onverwachte samenwerking vol smartlappen.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 14 augustus door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie