Uitzending
Jinek - 11-8-2015

11-8-2015

Jinek

2954 x bekeken | 0 reacties
6
Ontslagen MH17-onderzoeker George Maat is woedend op de politiek
George Maat is vanavond exclusief te gast bij Eva Jinek. Maat werd ontslagen als forensisch onderzoeker naar de ramp met de MH17. Dat gebeurde nadat deze gerenommeerde professor een lezing had gegeven voor een selecte groep studenten en daarbij foto's toonde van het onderzoek naar de MH17. Daarbij waren ook menselijke resten te zien. De lezing bleek buiten medeweten van Maat om ook voor andere studenten toegankelijk. Minister Van der Steur veroordeelde Maat meteen in felle bewoordingen. Volgens Maat heeft hij niets verkeerds gedaan. Hij is woedend op Van der Steur en eist rehabilitatie. Ook is hij boos op het RTL Nieuws omdat een RTL-verslaggever zich onder valse voorwendselen toegang verschafte tot de lezing en geluidsopnames daarvan uitzond.

Johan Derksen gaat met The Clarks het theater in met een muzikale show
Johan Derksen komt bij Jinek praten over zijn echte grote liefde: muziek. Derksen gaat het komende seizoen het theater in met een muzikale show. Hij wordt daarbij vergezeld van The Clarks. Ook zij geven bij Jinek een optreden, Johan Derksen ligt toe. Ook reageert Derksen op de veranderingen bij zijn tv-programma Voetbal Inside.

Goedele Liekens geeft sekslessen op Britse tv
Al sinds een paar dagen is ze een absolute ster in Engeland. Vorige week was haar nieuwe programma 'Sex in Class' op de Britse tv te zien. In dat programma krijgen Britse tieners sekslessen van Liekens. Engeland kampt onder meer met relatief veel tienerzwangerschappen. Wat leren de Britten van Liekens en is Engeland inderdaad zo conservatief als het om seks gaat? Goedele Liekens reageert bij Jinek op een aantal opmerkelijke fragmenten uit haar Britse programma.

In deze uitzending van Jinek waren Goedele Liekens en Johan Derksen te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op dinsdag 11 augustus door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie