Uitzending
Jinek - 19-8-2015

19-8-2015

Jinek

1424 x bekeken | 0 reacties
4
LOWLANDS 2015
Het belooft een mooi weekend te worden op festival Lowlands. Typhoon, Ronald Giphart, Tim den Besten en Pieter Derks vertellen bij Jinek wat absoluut niet gemist mag worden, maar ook wat dit jaar beter kan worden overgeslagen.

RED MIJN VAKANTIE
Rob Geus en Thijs Zeeman zijn vanavond te gast bij Jinek. Zij presenteren dit jaar het SBS-programma Red mijn Vakantie. Wat zijn dit jaar de schokkende belevenissen van Hollanders met schimmelende appartementen, louche huisjesverhuurders en bedorven eten?

MAX WESTERMAN
BraziliŽ-correspondent Max Westerman komt bij Jinek vertellen over de gigantische corruptie in BraziliŽ rond de totstandkoming van de Olympische Spelen. Over een jaar moet het sportevenement beginnen maar de sociale onrust in BraziliŽ neemt toe. De rijken profiteren enorm van de komst van de Olympische Spelen maar de armen zien er niets van terug of gaan er zelfs op achteruit.

TOM EGBERS
Tom Egbers volgt Jack van Gelder met ingang van 13 september op als vaste presentator van NOS Studio Voetbal. Hij blijft daarnaast op zondag ook de samenvattingen van de eredivisie presenteren om 19.00 uur.

TYPHOON
Muziek is er vanavond bij Jinek van Typhoon.

In deze uitzending van Jinek waren Tom Egbers, Ronald Giphart, Rob Geus, Max Westerman en Thijs Zeeman te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op woensdag 19 augustus door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie