Uitzending
Jinek - 10-8-2015

10-8-2015

Jinek

2675 x bekeken | 0 reacties
6
Astrid Storm & advcoaat Sébas Diekstra over de zaak Talitha
Eva Jinek heeft vanavond een interview met de moeder van Talitha, Astrid Storm. De familie van de overleden Talitha stelt de politie en het Openbaar Ministerie aansprakelijk, omdat het onderzoek naar de dood van Talitha niet goed zou zijn uitgevoerd. De 25-jarige Talitha werd in 2013 dood gevonden op het spoor bij Heerhugowaard. Zelfdoding, zo concludeerde de autoriteiten destijds, maar inmiddels is daar twijfel over. Met het geld dat de aansprakelijkstelling zou opleveren wil de familie nieuw onderzoek naar de doodsoorzaak bekostigen. Moeder Astrid Storm komt samen met haar advocaat, Sébas Diekstra.

Rundfunk
Een leraar Duits met een fascinatie voor een zekere Oostenrijkse politicus uit de jaren 30, een conrector met een liefde voor Chinese borsten en een altijd geile tekenlerares. Dit zijn de ingrediënten voor de nieuwe absurdistische comedy Rundfunk gemaakt en bedacht door acteurs Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout.

Abbie Chalgoum
Hij vertolkt de rol van Jezus in de Passiespelen 2015 van

Tegelen. Hij is van Marokkaanse komaf en heeft nu aangifte gedaan van bedreiging. Het gaat om een groep van 20 jongeren die hem op straat bedreigen. Bij Jinek komt Chalgoum uitleggen waarom hij wordt bedreigd door de groep jongeren.

The Rozettes
Barry Stevens en Frank Sanders staan voor het eerst in dertig jaar weer samen op het toneel. Afgelopen vrijdag ging hun muzikale voorstelling The Rozettes in premiere. Sanders kruipt in de rol van drag Queen Lady Felice. Beiden zijn vanavond te gast bij Jinek. Drie draag queens uit de voorstelling geven een optreden.

In deze uitzending van Jinek waren Frank Sanders, Barrie Stevens, Yannick van de Velde, Tom van Kalmthout en Sébas Diekstra te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op maandag 10 augustus door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie