Uitzending
Jinek - 18-8-2015

18-8-2015

Jinek

2117 x bekeken | 0 reacties
7
ERWIN VAN LAMBAART over SAIL 2015
Elke vijf jaar varen tijdens SAIL Amsterdam de mooiste tall ships en andere boten door de havens van Amsterdam. Dit jaar wordt het feest groter dan ooit en morgen is het eindelijk weer zover: van 19 tot en met 23 augustus zijn zon 600 schepen te bewonderen rond de Oranjehaven (IJ-haven) en zijn er volop evenementen in de stad zelf. SAIL Amsterdam 2015 wordt nog groter en mooier dan de vorige edities met veel theater en een hoop spektakel op het water.

Vanavond in Jinek: SAIL-directeur Erwin van Lambaart
HET KORPS MARINIERS BESTAAT 350 JAAR

Dit jaar is het 350 jaar geleden dat het Korps Mariniers werd opgericht door Michiel de Ruyter. Generaal Richard Oppelaar en Sergeant Rick zijn vanavond te gast om de wapenfeiten van het korps mariniers te bespreken.

JOHNNY DE MOL & JOHANNA TER STEEGE
Hij: een steenrijke dertiger die alleen in een prachtige loft woont en zich omringt met de duurste kleding en spullen.

Zij: een pittige cateringdame die in haar eentje zorgt voor haar puberdochter.

Ze zijn in De Gelukkigste Dag een avond tot elkaar veroordeeld als op zijn verjaardagsfeest de genodigden het een voor een laten afweten. Te midden van de champagne en een overvloed aan eten raken de twee aan de praat, over vriendschap, geluk en geld. Beetje bij beetje vallen de maskers en ontdekt zij de ware reden voor de feestavond. Johnny de Mol & Johanna ter Steege spelen de hoofdrollen in dit stuk en zijn vanavond in Jinek te gast.

TOPKOK WERRY VAN LEEUWEN kookt met afval
Topkoks zijn gewend om met de meeste prachtige en verse producten te werken. Maar kokkerellen met afval kan ook heel smakelijk uitpakken.

In deze uitzending van Jinek waren Erwin van Lambaart, Johanna ter Steege en Johnny de Mol te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op dinsdag 18 augustus door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie