Uitzending
Jinek - 7-8-2015

7-8-2015

Jinek

2450 x bekeken | 0 reacties
4
Maarten van Rossem

De Slimste Mens zorgt ook deze zomer voor een goed humeur bij miljoenen mensen. De kenniskwis met Philip Freriks is sinds de start in 2012 een geheide kijkcijferhit in de zomer en winter, recent werd het eigen kijkcijferrecord van 1.6 miljoen kijkers geevenaard.

Maarten van Rossem vertelt vanavond wat het geheim is achter het succes van het programma.

DI-RECT

Di-rect bestaat 15 jaar en volgende week starten de opnames van het programma Villa Di-rect in Scheveningen. Wat staat er allemaal te gebeuren rond de Haagse band en wat zien ze zelf als de hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar?

Tineke Schouten
Tineke Schouten is al jaren fan van het programma 'Ik vertrek', waarin Nederlanders gevolgd worden die een nieuw bestaan willen opbouwen in het buitenland. Tineke koos haar favoriete aflevering en komt vertellen waarom.

Kees van der Spek
Programmamaker en presentator Kees van der Spek komt uitleggen waarom we in ons land steeds meer gebruik maken van profilers. Dat zijn speciale beveiligers die zo anoniem mogelijk opereren en zich vaak voordoen als toeristen of bezoekers van bijvoorbeeld een museum. Op deze manier houden ze de andere bezoekers in de gaten en worden mensen die zich verdacht gedragen sneller herkend.

Reinier, Angelique en Onno helpen vluchtelingen Middellandse Zee
En er zijn Nederlanders die hun vakantie in het zuiden van Europa gebruiken om vluchtelingen uit Afrika te helpen. Twee voorbeelden van mensen die het leed niet langer konden aanzien zijn vanavond in de studio van Jinek.

Opposuits
Vanvond te gast: Guus Bakker en Jasper Castelein van Opposuits.

Wat begon als een grap van 2 jongens uit Roelofarendsveen is nu serious business: De vraag naar pakken met opvallende prints is wereldwijd enorm groot.

Ze hebben een exclusieve deal te pakken met Warner Brothers om Batman- en Supermanpakken op de markt brengen. En: binnenkort hangen hun kostuums zelfs in het beroemde Amerikaanse warenhuis Macy’s.

In deze uitzending van Jinek waren Tineke Schouten, Kees van der Spek en Maarten van Rossem te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 7 augustus door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie