Uitzending
Humberto - Aflevering 39

Aflevering 39

Humberto

29-7-2021

| 1154 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Grote verrassing voor Olympische sporters!
Omdat de huldiging voor onze Olympische helden, dankzij corona, toch anders is dan normaal, had Humberto een grote verrassing voor ze: Kleintje Pils!

Tom Dumoulin succesvol op Spelen
In 2016 baalde Tom Dumoulin van zijn zilveren medaille op de spelen in Rio. Vijf jaar en veel moeilijke momenten later voelt zilver in Tokyo bijna als goud. Het is een comeback die bijna te mooi is om waar te zijn. En misschien nog belangrijker: Tom kan weer lachen op de fiets.

Jar had laatste gesprek met Jan des Bouvrie
Normaal gesproken maakt Jar Ferwerda het Binnenhof onveilig, maar deze zomer trekt hij eropuit. Met zijn bekende plopkap gaat hij langs bij vermogende Nederlanders in het buitenland, waar hij zich onderdompelt in de luxe van de Hai Society. Onverwacht had hij ook het laatste gesprek met Jan des Bouvrie, die acht weken later overleed.

Bijzondere medaille voor zwemmer Arno
Na de recorddag van gisteren met acht plakken, zette TeamNL de medaille-oogst vandaag voort. Zo ook de tweede historische zilveren medaille voor Arno Kamminga. Maandag werd hij al tweede op de 100 schoolslag en vandaag pakte hij het zilver op de 200 meter. Te gast waren viervoudig Olympisch kampioen Inge de Bruijn, Iris en Elwin Kamminga - broer en zus van Arno.

'Roeiers hebben alles gegeven en meer'
Na de recorddag van gisteren met acht plakken, zette TeamNL de medaille-oogst vandaag voort. Zo ook de roeiers van TeamNL. De roeiers schoven, samen met coach Eelco, aan. Vanmorgen vertrokken ze in Tokyo.

Olympische helden aan tafel!
In de studio: onze Olympische helden! Met gouden, zilveren en bronzen medailles zetten ze vanmiddag weer voet op Nederlandse bodem. Aan tafel Olympische-medaille-winnaars Annemiek van Vleuten, de roeiers dubbelvier en dubbel-twee, Tom Dumoulin en Anna van der Breggen.

In deze uitzending van Humberto waren Inge de Bruijn, Jar Ferwerda en Tom Dumoulin te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 39 werd uitgezonden op donderdag 29 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten