Uitzending
Humberto - Aflevering 43

Aflevering 43

Humberto

4-8-2021

| 1057 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Om deze reden baalt Caroline (een beetje) van De Slimste Mens
Caroline van der Plas maakte furore in De Slimste Mens, maar toch hangt er een klein beetje een nare nasmaak aan haar deelname. Ze had namelijk gelijk, maar kreeg het niet. Ook reageert ze bij Humberto op de column van Jean-Pierre Geelen.

Jeugdcoach over Sifan: 'Talent viel toen al op'
"Ze wilde kampioen worden, dat heeft ze meteen uitgesproken." Dat vertelt jeugdcoach Yke Schouwstra over Sifan Hassan. Bij Humberto vertelt ze hoe Sifan zo'n grote groei, op heel veel vlakken, heeft gemaakt.

Strandtenteigenaren gefrustreerd over weerapps
We hebben ze allemaal op onze telefoon: apps die het weer voorspellen. Maar die zitten er vaak genoeg naast. In het AD doet een strandtenteigenaar zijn beklag: hij loopt per dag zeker 10.000 euro mis als een weersverwachting niet precies klopt. Hoe zit dit? We bespreken het met André Triep en Maurice Middendorp.

'Groep jongeren uit het Gooi was op zoek naar ruzie'
De politie heeft een eerste arrestatie verricht in de zogenoemde Mallorca-zaak. De verdachte is een 19-jarige inwoner van Hilversum. Het opvallende is dat deze man niet wordt verdacht van het doden van Carlo Heuvelman. Aan tafel: Marcel Vink.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 43 werd uitgezonden op woensdag 4 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie