Uitzending
Humberto - Aflevering 34

Aflevering 34

Humberto

22-7-2021

| 2163 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Kees deelt dierbare herinneringen aan zijn vriend Peter R.
Jarenlang hebben ze samengewerkt: Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Ze zagen elkaar vaker dan hun partners, zo grapten ze vaak. Aan tafel bij Humberto blikt Kees terug op die bijzondere periode aan de hand van een aantal dierbare foto's.

De heftigste momenten van Tim de Wit in het VK
De brand in de Londense Grenfell Tower was voor oud-correspondent Tim de Wit één van de heftigste momenten van zijn tijd in het VK. "Pas na een paar dagen kwam het binnen", vertelt hij bij Humberto.

'Gedachtengoed Peter R. mag niet verdwijnen'
Familie, vrienden en collega's hebben afscheid genomen van Peter R. de Vries. Aan tafel bij Humberto vertelt goede vriend Simon Vuyk over het gedachtengoed van zijn vriend, en hoe hij er alles aan gaat doen om dat voort te zetten.

Wat zeggen kleurcodes voor onze vakantie?
Nederland kleurt grotendeels donkerrood op de Europese coronakaart. Op basis van deze kaart kunnen Europese landen vakantieregels aanscherpen. Wat betekent dit voor onze zomervakantie?

Vriend Peter R. leest emotionele brief voor
Simon Vuyk leest aan tafel bij Humberto de indrukwekkende brief voor die hij voordroeg tijdens de afscheidsdienst van Peter R. de Vries.

In deze uitzending van Humberto was Kees van der Spek te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 34 werd uitgezonden op donderdag 22 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt voor een mooie actuele afsluiting van het weekend.…
  Lees verder
 • - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt voor een mooie actuele afsluiting van het weekend.…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten