Uitzending
Humberto - Aflevering 35

Aflevering 35

Humberto

23-7-2021

| 2522 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Olympische Spelen zijn officieel begonnen!
Vandaag was het zover, de Olympische Spelen in Tokio gingen officieel van start. Vanwege de coronamaatregelen was de openingsceremonie ietwat soberder dan normaal. Een glansrol was weggelegd voor TeamNL-vlaggendragers Churandy Martina en Keet Oldenbeuving. We blikken terug op de Openingsceremonie en kijken vooruit op de rest van de Spelen met Olympisch kampioenen en oud-vlaggendragers Maarten van der Weijden en Anky Grunsven.

'Een monument van Peter R. de Vries'
De legacy van Peter R. de Vries mag niet verloren gaan. Dan vinden zijn broer Wouter en advocaat Peter Schouten. "Ik zit niet te wachten om een standbeeld van mijn broer, maar wel op een monument van Peter R. de Vries."

Wouter de Vries eert broer Peter
Gisteren werd in besloten kring afscheid genomen van Peter R. de Vries. Onder een minutenlang durend applaus werd zijn witte kist theater Carré uitgedragen. Advocaat Peter Schouten en broer Wouter de Vries waren twee van de zes kistdragers. Peter en Wouter schoven aan over hun vriend en broer, de afgelopen dagen en wat we nu kunnen doen om het werk en de visie van Peter R. de Vries te laten voortleven.

Stem op je favoriete sportfragment!
Het is een bomvolle sportzomer en daarom gaan wij elke vrijdag op zoek naar het mooiste sportmoment van de afgelopen week. De kanshebbers voor het sportmoment van de week zijn: de overwinning van Wout van Aert op de Champ-Élysées, de sporters die de Olympische Spelen moeten missen en de monsterzege van de Oranje Leeuwinnen. Stem nu via rtl.nl/sportzomeraward op uw favoriet!

Marc van Ranst over bedreigingen: 'Gezin werd ook bedreigd'
Marc Van Ranst is dé topviroloog van België. De Vlaamse Jaap van Dissel leidde onze zuiderburen het afgelopen anderhalf jaar door de coronacrisis. Tegelijkertijd ontving hij veel bedreigingen. Zo moest Van Ranst in mei een aantal weken onderduiken vanwege de voortvluchtige militair Jürgen Conings.

Oliver vloog naar ruimte: 'Droom er al jaren van'
Oliver Daemen mocht deze week doen waar velen hun hele leven alleen maar van kunnen dromen: meereizen met de eerste commerciële ruimtevlucht van Amazon-oprichter Jeff Bezos. Een kleine stap voor een 18-jarige piloot-in-opleiding uit Oisterwijk, een gigantische sprong voor de Nederlandse ruimtevaartgeschiedenis, want Oliver is de jongste persoon ooit in de ruimte.

In deze uitzending van Humberto was Maarten van der Weijden te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op vrijdag 23 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie