Uitzending
Humberto - Aflevering 41

Aflevering 41

Humberto

2-8-2021

| 914 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Humberto onder andere:

De bijzondere band tussen BMX-ers Niek en Jelle
Niek Kimmann schreef vrijdag geschiedenis door als eerste Nederlander ooit het Olympisch goud te winnen bij het BMX'en. De droom van goud deelde hij met zijn vriend Jelle van Gorkom, die zilver won op de Spelen in Rio.

Peter Heerschop eert Niek en Jelle op ontroerende manier
Niek Kimmann schreef vrijdag geschiedenis door als eerste Nederlander ooit het Olympisch goud te winnen bij het BMX'en. Tijd voor Peter Heerschop om hem, en goede vriend Jelle van Gorkom, op bijzondere wijze te eren.

Een bijzondere verrassing voor Arno Kamminga!
Na een succesvolle Spelen, blikt Arno Kamminga bij Humberto terug op zijn succes! Al heeft Humberto ook nog een verrassing voor hem, van een oude bekende...

Candy Jacobs testte positief: 'Ik dacht: hier gaan we!'
"Ik kwam mezelf keihard tegen", aldus skateboardster Candy Jacobs. Als eerste Nederlandse sporter testte zij positief op corona in Tokio. Bij Humberto vertelt ze over haar heftige tijd in het coronahotel.

Lovende reacties op medaille Sifan Hassan: 'Geweldig!'
"Ik vind haar zo geweldig", aldus Peter Heerschop over atlete Sifan Hassan. Ze maakt furore op de Olympische Spelen in Tokyo.

In deze uitzending van Humberto was Peter Heerschop te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 41 werd uitgezonden op maandag 2 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten