Uitzending
Humberto - Aflevering 36

Aflevering 36

Humberto

26-7-2021

| 1325 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Emotionele Epke blikt met familie terug op indrukwekkende loopbaan
In Tokio vloog onze Flying Dutchman nog één keer door de lucht: maar daarna nam Epke Zonderland afgelopen zaterdag, na zeventien jaar, afscheid van zijn indrukwekkende turncarrière.

Teus Nobel en Angelo Toorre - By the Way
Speciaal voor Epke Zonderland spelen Teus Nobel en Angelo Toorre het nummer By the Way, van de Red Hot Chili Peppers.

Ontroerend! Een bijzondere ode van Peter Heerschop aan Epke
Geen Lieve Marianne, maar Lieve Epke. Speciaal voor Epke Zonderland heeft Peter Heerschop zijn vaste rubriek voor één keer van naam doen veranderen. Tot ontroering bij de topsporter.

Familie ongekend trots op medaillewinnaar Arno Kamminga
Nederland is een derde medaille rijker in Tokio. En dat heeft Team NL te danken aan zwemmer Arno Kamminga die zilver veroverde op de 100 meter schoolslag. Daarmee is hij de eerste Nederlandse man in zeventien jaar met een medaille in het langebaanzwemmen.

Sherida Spitse blikt terug op dramatische blessure
Nooit was ze geblesseerd, maar op het meest ongewenste moment moest recordinternational Sherida Spitse, met 188 interlands, vlak voor de start van de Spelen in Japan passen voor Oranje. Haar Olympische droom viel in duigen.

Van Zanen wil de Tour naar Den Haag halen
Burgemeester Jan van Zanen wil dat Den Haag de hotspot wordt van sportend Nederland. Onder andere de Tour de France moet naar Den Haag komen, maar de burgemeester heeft nog meer plannen!

'Meest basale dingen gaan mis bij de Spelen'
Je zou het niet zeggen, maar de Olympische Spelen zijn pas vier dagen onderweg. Vreugde en verdriet wisselden elkaar in rap tempo af, maar één ding is zeker: de Spelen lopen tot nu toe voor zowel spelers als organisatie niet vlekkenloos.

In deze uitzending van Humberto waren Jan van Zanen, Peter Heerschop en Sherida Spitse te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 36 werd uitgezonden op maandag 26 juli door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie