Uitzending
Humberto - Aflevering 40

Aflevering 40

Humberto

30-7-2021

| 1211 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Een bijzondere experiment als documentaire
De bel gaat, je loopt naar de voordeur en doet open. Op dat moment staat er iemand met draaiende camera jou te filmen. Wat zou je doen? Filmmaker Guido Hendrikx ging voor zijn documentaire 'A man and a camera' het experiment aan en stond zo voor meer dan vierhonderd voordeuren. En dat levert heel veel verschillende reacties op.

Niek Kimmann haalde goud met scheur in knieschijf
Toen BMX'er Niek Kimmann maandag botste op een official tijdens een training leek zijn gouden droom uiteen te spatten. Maar vannacht schreef de BMXer geschiedenis door de eerste Nederlander ooit te worden die goud pakt op de Olympische Spelen in zijn discipline. En dat met een scheur in zijn knieschijf.

Who run the world? Onze Olympische roeisters!
De roeisters van de zilveren vier-zonder Ellen Hogerwerf, Karolien Florijn, Ymkje Clevering en Veronique Meester, de bronzen dubbeltwee Lisa Scheenaard en Roos de Jong en de bronzen lichte dubbeltwee Ilse Paulis en Marieke Keijser. Ze schoven allemaal aan om te praten over hun prestaties tijdens de Olympische Spelen.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 40 werd uitgezonden op vrijdag 30 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie