Uitzending
Hallo Nederland - 9-11-2018

9-11-2018

Hallo Nederland

262 x bekeken | 0 reacties
6
De molens van Kinderdijk zijn zó drukbezocht, dat bewoners zich grote zorgen maken over de leefbaarheid. Natuurlijk zijn toeristen welkom, maar bijna 600.000 mensen per jaar vinden zij wat veel. En zoals het er nu uitziet, zullen dat er alleen nog maar meer worden. Tijd voor actie, vinden de bewoners.

Verder: Anouk kreeg in 2017 de diagnose borstkanker. En terwijl zij zelf probeert te dealen met alles wat daarbij komt kijken, valt haar iets op: vaak staat de zieke ouder centraal, maar het kind wordt vergeten. Anouk en haar dochter vonden daarom een bijzondere manier om hiermee om te gaan: Liv gaat vloggen over de gevolgen van de ziekte van haar moeder.

En het Nederlands vrouwenelftal moet vanavond de basis leggen voor de kwalificatie voor het WK voetbal. Daarbij worden ze ook gesteund door Gien van Maanen, ze was in de jaren '50 keeper van het eerste Nederlands vrouwenelftal. En is daar maar wat trots op.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op vrijdag 9 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie