Uitzending
Hallo Nederland - 2-11-2018

2-11-2018

Hallo Nederland

344 x bekeken | 0 reacties
6
Honderden boeren vrezen voor een faillissement door fouten met verdeling van de mestrechten onder veehouders. We gaan langs bij boerin Agnes, in 2007 deelnemer aan Boer zoekt Vrouw, ook zij heeft te weinig mestrechten gekregen en dreigt nu in de problemen te komen.

Verder: tweehonderd Nederlandse juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers stellen zaterdag hun winkels en ateliers open voor het publiek. Want hoe doe je dat eigenlijk, horloges maken met de hand? We nemen alvast een kijkje bij bijzondere horlogemakers.

En weet u het nog? De Tienertoer betekende vrijheid voor de jongeren in de jaren '70. Voor het eerst zonder ouders op vakantie en zoveel mogelijk kilometers door het land afleggen. In aanloop naar de 50ste verjaardag van de Tienertoer halen we met Hans en Janneke mooie herinneringen op aan die acht dagen dat zij het land doorkruisten.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op vrijdag 2 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie