Uitzending
Hallo Nederland - 5-11-2018

5-11-2018

Hallo Nederland

287 x bekeken | 0 reacties
6
Beroering in Drenthe, mensen willen zelf graven naar Willeke Dost. De wetenschap dat ergens in een weiland in Koekange mogelijk resten van de in 1992 verdwenen Willeke liggen, maakt veel los in Drenthe. Twee amateur-onderzoekers hebben de politie een ultimatum gesteld: als jullie voor vrijdag niet gaan zoeken, doen we het zelf.

Verder: precies 35 jaar geleden stond Suzanne van V.O.F. De Kunst hoog in de hitlijsten en is inmiddels een klassieker uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Voor de band was het reden allerlei Suzannes uit te nodigen om naar een gratis concert te komen. Dat hebben ze geweten, honderden Suzannes meldden zich bij 013 in Tilburg.

En in onze serie De boer op! gaan we regelmatig langs bij boeren die het allemaal net even iets anders doen. Dit keer: Maarten Jansen uit Zuidwolde. Als biologische boer heeft hij alleen maar bijzondere, unieke dieren zoals zelf gekruiste schapen en angorageiten, geiten die hij houdt voor de wol. Maar het meest trots is hij op zijn andere wollige beesten: wolvarkens.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op maandag 5 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie