Uitzending
Hallo Nederland - 19-11-2018

19-11-2018

Hallo Nederland

267 x bekeken | 0 reacties
6
Ouderen, jongeren en pensioenfondsen moeten ook meepraten over een toekomstig pensioenstelsel. Daarom moet het al jaren voortslepende overleg tussen werkgevers en de vakbeweging stoppen en vervangen worden door besprekingen over een breed nationaal pensioenakkoord, dat willen acht ouderenorganisaties. Daarom presenteerden ze hun plannen aan minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tijdens een pensioenmanifestatie.

Verder: Ad Bruynzeel uit Purmerend is een geboren spelletjesmaker. Al zijn hele leven heeft hij als hobby het bedenken en maken van bordspellen. Zijn nieuwste spel heet Quartinyo en is speciaal voor de 70-plusser. We gaan met Ad op pad om het uit te testen.

En het aantal veertigplussers dat alleen op reis gaat is in 2017 gestegen met 20 procent tot 540.000 reizigers. Backpakken is dus al lang niet meer iets wat alleen door jongeren wordt gedaan. Neem de 70-jarige Frank, deze globetrotter heeft al bijna meer dan 600.000 kilometer alleen doorgebracht. Hij bereisde alle continenten behalve Antarctica.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op maandag 19 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie