Uitzending
Hallo Nederland - 7-11-2018

7-11-2018

Hallo Nederland

310 x bekeken | 0 reacties
7
Een wel heel jonge Q-koortspatiŽnt vraagt om steun. Ze wil dat heel Nederland een roze en paars speldje in het haar doet om zo aandacht te vragen voor de ziekte. We gaan langs bij de 7-jarige Emma. Want wat is de impact van Q-koorts op haar leven?

Verder: we moeten niet met de auto, maar op de fiets naar het werk, vindt staatssecretaris Stientje van Veldhoven. Zij vraagt de gemeentes, provincie en de regering hier flink in te investeren. Een goede zaak, vindt fietsfanaat Wim DaniŽls.

En stel, u woont in een prachtige boerderij, maar wordt een dagje ouder. Het huis wordt te groot en de tuin te veel werk. Uitwijken naar een appartement is dan een voor de hand liggende oplossing, maar heeft meestal niet de voorkeur. Marianne en Paul stuurden ons een mailtje dat zij een prachtige oplossing hebben gevonden.

In deze uitzending van Hallo Nederland was Wim DaniŽls te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op woensdag 7 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie