Uitzending
Hallo Nederland - 30-10-2018

30-10-2018

Hallo Nederland

415 x bekeken | 0 reacties
6
Dertig medewerkers van de Friese zorginstelling Meriant doen bij ons hun verhaal, volgens hen is er namelijk veel mis bij de zorginstelling. Ook de FNV vindt dat het tijd is voor actie.

Verder: vijf jaar geleden maakten de overheid en het bedrijfsleven de afspraak om binnen vijf jaar 125.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Nu vijf jaar later heeft nog niet eens de helft van deze groep een baan. Zorginstelling Philadelphia wil hier aan bijdragen en is in samenwerking met chefs Robert Kranenborg en Mounir Toub een koksopleiding gestart voor deze doelgroep, met baangarantie.

En het is een droom van veel mensen, alles opzeggen en een wereldreis maken. Familie Taihuttu, beter bekend als de bitcoin-familie, deed dat drie jaar geleden. Vader Didi en moeder Romaine zijn met hun drie dochters even in Nederland.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op dinsdag 30 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie