Uitzending
Hallo Nederland - 25-10-2018

25-10-2018

Hallo Nederland

294 x bekeken | 0 reacties
6
Steeds meer mensen uit 'de middenmoot van de samenleving' worden dakloos. Deze mensen, die alles goed geregeld lijken te hebben, komen door bijvoorbeeld een faillissement of scheiding zonder huis te zitten. Hulporganisaties trekken nu aan de bel, er moet meer laagdrempelige, kortdurende opvang beschikbaar komen. We gaan langs bij Frank, hij ook dakloos na een scheiding. En hoewel hij nu weer woonruimte heeft gevonden, heeft hij nog steeds moeite zijn zaakjes op orde te stellen.

Verder: na het succes van Boer Zoekt Vrouw moeten ook truckers aan de vrouw worden geholpen in een nieuwe online serie. We vragen langs de snelweg aan truckers waar hun ideale partner aan moet voldoen.

En wie de tablets en flatscreens van 2018 af en toe even zat is, zou een uitstapje kunnen maken naar Hooge Zwaluwe. Daar hebben levensgenieters Nicolle en Kors namelijk een jaren '50-dorp gebouwd. Een dorp waar je je weer even kunt wanen in de tijd van toen. Helemaal zelf opgebouwd en alsof de tijd nooit heeft stilgestaan.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op donderdag 25 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie