Uitzending
Hallo Nederland - 16-10-2018

16-10-2018

Hallo Nederland

370 x bekeken | 0 reacties
6
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen vandaag een streekbezoek aan Schouwen-Duiveland en Tholen. Voor veel Zeeuwen is dit een bijzondere dag. Zo ook voor de Stichting Behoud van de Hoogaars, want zij mogen een demonstratie verzorgen voor het koninklijk paar.

Verder: terwijl u vanmorgen om 04.30 uur waarschijnlijk nog op één oor lag, was groenteboer Frans van de Polder al druk in de weer. Hij nodigde vandaag namelijk alle kinderen uit de buurt uit voor een gezond ontbijt in de winkel. Zijn doel? Duidelijk maken dat ieder kind, altijd, recht heeft op een vitaminerijk ontbijt!

En hij kan het alleen als hij er zin in heeft, want het moet recht uit zijn hart komen. Watermuzikant Reinier Sijpkens trakteert de voorbijgangers in Amsterdam op een bijzondere beleving. Dat willen we ook wel eens van dichtbij meemaken.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op dinsdag 16 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie