Uitzending
Hallo Nederland - 10-10-2018

10-10-2018

Hallo Nederland

300 x bekeken | 0 reacties
6
De hele dag wordt er geld ingezameld voor hulp aan de slachtoffers van de aardbeving en tsunami op het Indonesische eiland Sulawesi. Vanmiddag om 12.00 uur is de nationale actiedag gestart en we schakelen met Dionne Stax in Beeld & Geluid voor het laatste nieuws over de hulpactie.

Verder: er worden steeds meer campers verkocht, blijkt uit cijfers van BOVAG en KCI. Dit jaar zijn er al ruim 1800 kampeerauto's verkocht, ruim 14 procent meer dan vorig jaar. De verkoop van tweedehands campers steeg met maar liefst ruim 40 procent. De camper zit dus in de lift. En dus komen dus alle liefhebbers naar de Kampeer- en Caravanbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

En we hebben een nieuwe serie: De boer op! Daarin portretteren we opmerkelijke, niet-alledaagse boerenbedrijven. In de eerste aflevering gaan we langs bij Faas en Anja, zij hebben een alpacaboerderij.

Dionne Stax deed in deze uitzending verslag voor Hallo Nederland. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op woensdag 10 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie