Uitzending
Goedemorgen Nederland - 4-6-2010

4-6-2010

Goedemorgen Nederland

1143 x bekeken | 0 reacties
5
Lijsttrekkers aan tafel: Emile Roemer
Iedere ochtend zitten er lijsttrekkers aan tafel. Met nog vijf dagen te gaan tot de verkiezingen is Emile Roemer hier. De lijsttrekker van de SP kruipt na het succes van zín eerste grote televisiedebat, langzaam uit de zeteldip. De SP staat nu op 12 zetels. Is hij daarmee tevreden?

Joran van der Sloot opgepakt
Joran van der Sloot is gisteravond na een uitgebreide klopjacht in Chili aangehouden. Hij wordt verdacht van de moord op de 21-jarige Stephany Flores in Peru. Hoe het verder met hem gaat vertelt onze correspondent in ArgentiniŽ, Kees Elenbaas.

Afschaffing hypotheekrenteaftrek brengt bouwsector in gevaar
Dan de Hypotheekrenteaftrek. Afschaffing van die aftrek brengt de kwakkelende bouwsector nog verder in gevaar. Zo zal er 30% minder worden gebouwd in Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van het Economisch Instituut voor de Bouw. Hier aan tafel de voorzitter van Bouwend Nederland, Elco Brinkman. Om hoeveel banen gaat het dan?

Tattoo beurs in de RAI
Vanaf vandaag is de RAI drie dagen lang het mekka van de tatoeage. Vanuit de hele wereld komen artiesten naar Nederland om tijdens The International Amsterdam Tattoo Convention bezoekers te voorzien van de meest fantasierijke tatoeages. Reden genoeg om de tattoo koning van Nederland uit te nodigen: Henk Schiffmacher.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op vrijdag 4 juni door de KRO. Te gast waren Henk Schiffmacher, Elco Brinkman en Emile Roemer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee