Uitzending
Goedemorgen Nederland - 9-6-2010

9-6-2010

Goedemorgen Nederland

1238 x bekeken | 0 reacties
5
Lijsttrekkers aan tafel: Mark Rutte
Volgens de meest recente peiling van Maurice de Hond is het verschil tussen de VVD en de PvdA nog maar 4 zetels. De gang naar de stembus wordt dus spannend vandaag. Deze ochtend schuift als laatste in onze reeks de leider van de VVD, Mark Rutte aan. Maar eerst hebben we de man aan de telefoon die hem op de hielen zit. Lijsttrekker van de PvdA, Job Cohen.

Herstel PvdA en SP komt te laat
VVD blijft op winst. Herstel PvdA en SP komt te laat. Dit blijkt uit het opinieonderzoek dat Goedemorgen Nederland en Intomarkt GfK in samenwerking van de VU werkelijks uitvoeren. Bij ons in de studio is Tom van Dijk directeur van Infomarkt GfK.

Kleinste stembureau van Nederland
We bellen met de leden van het kleinste stembureau van Nederland in Marle, een buurtschap in de gemeente Olst-Wijhe. Het stembureau is al sinds 1948 gevestigd in hetzelfde woonhuis. Contact met Wim Westhoff van het stembureau in Marle.

Verkiezingscampagne gouden tijd voor Cartoonisten
Politiek cartoonisten. Tijdens deze verkiezingsstrijd shockeren, amuseren en irriteren ze het Nederlandse volk met hun politieke prenten. Bij ons in de studio is politiek cartoonist Bas van der Schot.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 9 juni door de KRO. Te gast waren Bas van der Schot en Mark Rutte.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!