Uitzending
Goedemorgen Nederland - 11-6-2010

11-6-2010

Goedemorgen Nederland

2521 x bekeken | 0 reacties
5
Voor het laatst op TV:
Goedemorgen Nederland !

Fractievoorzitters naar de koningin
Hoe moet het verder met de regeerbaarheid van het land, nadat de kiezer het politieke landschap woensdag versplinterde. Vandaag gaan de fractievoorzitters een voor een langs bij de koningin met hun adviezen. Hier aan tafel Frans Leijnse, oud-informateur, die uit eigen ervaring weet hoe moeizaam een formatie kan verlopen. Hij weet hoe zo'n gesprek met de koningin verloopt.

De WK-koorts
Komende maandag is het dan zover: dan speelt Nederland tegen Denemarken op het WK Voetbal. Martijn Grimmius, Radio -2 verslaggever, is in Zuid-Afrika en Marcel Rozer is in de studio.
Een gesprek over verwachtingen en WK-koorts.

Bekentenis Joran van der Sloot mogelijk ongeldig
De bekentenis van Joran van der Sloot is mogelijk ongeldig. Zijn advocaat, de Peruaan Maximo Altez, heeft een verzoek ingediend bij de rechter om de bekentenis van zijn cliŽnt ongeldig te laten verklaren omdat er geen advocaat aanwezig was toen hij de bekentenis aflegde. Van der Sloot wordt er van verdacht de Peruaanse Stephany Flores te hebben gewurgd in een hotelkamer in Lima.

De hoogtepunten uit Bram Rekers haalt verhaal
Bram zoekt nog een nieuwe baan. Weet u iets dat bij hem past? Mail dat dan naar goedemorgennederland@kro.nl

Wakker Nederland
Als gezegd, dit is onze allerlaatste uitzending. Vanaf september neemt de nieuwe omroep Wakker Nederland, WNL, deze plek in. En dan kunt u kijken naar twee nieuwe gezichten: Petra Grijzen en Alex de Vries. Zij vertellen wat ze van plan zijn.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op vrijdag 11 juni door de KRO. Te gast waren Marcel RŲzer, Frans Leijnse, Alex de Vries en Petra Grijzen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie