Uitzending
Goedemorgen Nederland - 3-6-2010

3-6-2010

Goedemorgen Nederland

1639 x bekeken | 0 reacties
5
Lijsttrekkers aan tafel: Alexander Pechtold
Met nog 6 dagen te gaan tot de Tweede Kamerverkiezingen maken we u vandaag wakker met Alexander Pechtold, lijsttrekker van D66. Welk nieuw kabinet wil ie wel en welk niet? En onder welke voorwaarden dan?

De jacht op Joran van der Sloot
Waar is Joran van der Sloot? En wanneer wordt ie opgepakt? Gevlucht uit Peru, zou hij zich nu in Chili bevinden. Gezocht wegens mogelijke betrokkenheid bij de moord op een 21-jarige Peruaanse. Van der Sloot kwam in opspraak na de verdwijning van het Amerikaanse meisje Natalee Holloway. Luguber detail is dat het Peruaanse meisje exact vijf jaar na de verdwijning van Natalee is Holloway is vermoord. Contact nu met correspondent Kees van Elenbaas.

Gemengde wijken verbeteren positie kansarmen niet
Gemengde wijken werken niet. Het beleid waar het Rijk en gemeenten jarenlang op hebben ingezet blijkt geen nut te hebben. De sociale positie van kansarmen wordt er niet door verbeterd. Blijkt uit onderzoek van Gwen van Eijk die morgen bij de TU Delft promoveert.

De kunst van decorbouw
'Ik hou van Holland' of 'Buitenhof'. Een televisiedecor is bepalend voor de beleving van kijkers. Vanaf morgen vindt daarom in het Instituut voor Beeld en Geluid het symposium 'Ontwerpen voor Televisie' plaats; helemaal gewijd aan decors en decorbouw. Bij ons in de studio een man die normaal altijd achter de schermen blijft, decorbouwer Dirk Debou.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 3 juni door de KRO. Te gast was Alexander Pechtold.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie