Uitzending
Goedemorgen Nederland - 15-9-2008

15-9-2008

Goedemorgen Nederland

1419 x bekeken | 0 reacties
6
'Geef werkeloze jongeren een schop onder de kont'
Ahmed Aboutaleb gaat de ongeveer 30.000 jongeren tot 27 jaar die niet willen werken streng aanpakken: 'Ik vind dat de jongeren de mouwen moeten opstroken en voor hun toekomst vechten, daarbij wil ik ze graag helpen'. Wat de staatssecretaris betreft krijgen ze dan ook geen uitkering meer. Leren, werken of een combinatie van die twee zijn de nieuwe opties. Jeroen Glas, voorzitter van FNV Jong, is allesbehalve enthousiast over de plannen van Aboutaleb. Hij noemt het 'gemakzuchtig' en is bang dat jongeren in het criminele circuit belanden.

Het nieuwsoverzicht van maandag 15 september
Het nieuwsoverzicht met Raja Felgata

Gouden toekomst Gesink
Voor de wekelijkse dosis sport is Marcel Rözer in de studio. Hij voorspelt wielrenner Robert Gesink een rooskleurige toekomst, heeft hij het in zich om de nieuwe Joop Zoetemelk te worden? Ook aandacht voor het succes van Esther Vergeer. De 27-jarige rolstoeltennisster won voor de derde keer goud op de Paralympics. En Usain Bold, hij is de held van Jamaica, 'daar is atletiek wat hier het voetballen is'.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 15 september door de KRO. Te gast waren Ahmed Aboutaleb en Marcel Rözer. De presentatie was in handen van Raja Felgata.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie