Uitzending
Goedemorgen Nederland - 17-9-2008

17-9-2008

Goedemorgen Nederland

1201 x bekeken | 0 reacties
6
Doorbraak in loverboyzaak Kelly de Heer
De 23-jarige Kelly de Heer zit al sinds al sinds 2005 in de gevangenis in Spanje. Ze heeft drugs gesmokkeld, naar eigen zeggen onder dwang van haar loverboy Earl L. Doordat haar aangifte tegen hem zijn kwijtgeraakt tussen Spanje en Nederland, kan Justitie deze Earl niet vervolgen. Maar daar komt na vandaag wellicht verandering in. Er zijn nu meer aangiftes gedaan tegen L. De ouders van Kelly, Fred en Yvonne de Heer zijn in de studio. Aan de telefoon Mark Teurlings, advocaat van de familie van Kelly. En we bellen met misdaadjournalist John van der Heuvel.

Het nieuwsoverzicht van woensdag 17 september
Gepresenteerd door Raja Felgata

De boekentips van Susan Smit
Zoals elke woensdag schuift Susan Smit weer aan met tips voor een goed boek. Deze week bespreekt ze de boeken 'Alfred en Emily' van Doris Lessing, 'Die Zomer' van Wanda Reisel en de biografie van Appie Baantjer door Geertje Bos.

In deze uitzending van Goedemorgen Nederland was Susan Smit te gast. Bram Rekers deed in deze uitzending verslag voor Goedemorgen Nederland. De presentatie was in handen van Raja Felgata en Welmoed Sijtsma. Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland werd uitgezonden op woensdag 17 september door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie