Uitzending
EenVandaag - 9-5-2024

9-5-2024

EenVandaag

230 x bekeken | 0 reacties
6
Druk op Bidens wapenleveringen aan IsraŽl
Na lang wikken en wegen heeft de Amerikaanse president Joe Biden toch de knoop doorgehakt: Hij dreigt de levering van zware bommen aan IsraŽl stop te zetten als ze Rafah binnenvallen. Het is voor het eerst dat Biden zich daar zo duidelijk over uitspreekt.

Succesvol project om zij-instromers in de zorg te krijgen
Een stichting die mensen helpt met het wisselen naar een baan in de zorg boekt goede resultaten. Het initiatief wordt nu uitgebreid naar heel Nederland. "Ik sta veel liever bij mevrouw Jansen aan het bed dan de honderdste e-mail per dag te beantwoorden."

1 op de 10 fans kijkt dit jaar niet naar het Eurovisie Songfestival, uit protest tegen de deelname van IsraŽl
Vanavond is het zover, dan zingt Joost Klein 'Europapa' op het Eurovisie Songfestival. Hij heeft het voor elkaar gekregen dat zijn inzending breed omarmd wordt. Het is een succes waar de rapper jarenlang zorgvuldig aan gebouwd heeft.

Experts bezorgd om vogelgriep bij Amerikaanse koeien: is Nederland voorbereid op een uitbraak? 'Tests liggen klaar'
In de Verenigde Staten is voor het eerst vogelgriep ontdekt bij koeien. Deskundigen maken zich zorgen over deze ontwikkeling, omdat het virus via koeien ook meer mensen kan besmetten. "Dit hebben we nog nooit eerder gezien."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 9 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie