Uitzending
EenVandaag - 4-11-2019

4-11-2019

EenVandaag

328 x bekeken | 0 reacties
6
lerarenstaking
Ouders van kinderen op de basisschool staan in meerderheid achter de lerarenstaking. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 1031 ouders. De helft maakt zich zorgen om de kwaliteit van het onderwijs. Een deel ziet nu al een verslechtering.

Zes van de tien ondervraagde ouders met een kind op de basisschool (60 procent) heeft er begrip voor dat de leraren gaan staken op 6 november. Bijna de helft van de ouders (45 procent) ziet problemen door het lerarentekort op de school van hun kind. Ze denken dat dat niet op te lossen is met de 460 miljoen die het kabinet nu ter beschikking stelt.

Dierenwelzijnorganisaties doen aangifte tegen de organisatie van de paardenmarkt in Hedel
De Dierenbescherming telde 'meer dan 2500' overtredingen op de Hedelse paardenmarkt en doet samen met andere organisaties aangifte. De organisatie van de markt stelt: "Wij zijn inmiddels diervriendelijker dan de gemiddelde boerderij."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 4 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie