Uitzending
EenVandaag - 2-11-2019

2-11-2019

EenVandaag

168 x bekeken | 0 reacties
5
Boerin en verpleegkundigen in opleiding vertellen waarom zij dit beroep nog wl willen uitoefenen
De boeren maken zich zorgen om de toekomst en stonden daarom met tractor op het Malieveld te protesteren. En ook ziekenhuispersoneel legt het werk stil. Toch zijn er studenten die nog heel bewust voor deze beroepen kiezen.

Isa uit Haaksbergen groeide op tussen de koeien en wil het niet anders. Later wil ze graag ook weren op de boerderij. Ze studeert nu Dierwetenschappen aan de Universiteit van Wageningen, maar gaat elk weekend terug naar de boerderij in haar geboorteplaats. "Als ik dan thuis kom, ga ik altijd eerst even bij de koeien kijken."

'Onvoorstelbaar' dat foto's geliquideerde ex-voetballer Maynard door brandweer online kwamen
Meerdere brandweerlieden gaven toe dat ze foto's maakten van de reanimatie van ex-profvoetballer Kelvin Maynard. Hij werd in Amsterdam doodgeschoten. "Het is onvoorstelbaar dat die beelden werden doorgezet naar Facebook", vindt fotograaf Caspar Huurdeman.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggr. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 2 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie