Uitzending
EenVandaag - 5-11-2019

5-11-2019

EenVandaag

134 x bekeken | 0 reacties
6
Het andere gezicht van kroongetuige Nabil B
Kroongetuige Nabil B. liet vanuit de cel een moordaanslag plegen. Dat zegt Mohamed Razzouki, medeverdachte in het Marengo-proces. Hij werd 28 keer beschoten. "Mijn cliŽnt is nummer 1 die de kroongetuige kan ontmaskeren als leugenaar", zegt zijn advocaat.

"De kroongetuige heeft mijn cliŽnt in de val gelokt, 9 dagen voor hij een deal sloot met justitie", stelt Nico Meijering, de advocaat van verdachte Mohamed Razzouki. Razzouki is de broer van de voortvluchtige drugsbaron Said Razzouki, die volgens het OM samen met Ridouan Taghi aan het hoofd stond van de moordbende.

Autoloze zondagen
De herinvoering van de autoloze zondag is voor het kabinet een serieuze optie om de stikstofcrisis het hoofd te bieden. 'Bij ons is het echt een feest', vertelt de Brusselse minister van Mobiliteit Elke van den Brandt.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 5 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie