Uitzending
EenVandaag - 31-7-2021

31-7-2021

EenVandaag

229 x bekeken | 0 reacties
6
Olympische Spelen: portret Arnold Vanderleyde
Drie medailles op drie verschillende Spelen, dat kunnen weinig Nederlandse sporters zeggen. Arnold Vanderlyde was publiekslieveling in de jaren 80 en 90, een zachtaardige bokser. "Niets of niemand kan de herinnering aan mijn eerste medaille wegnemen."

Gemangeld door de overheid: ondernemer strijdt tegen UWV
Het is Alisa's sleutel tot vrijheid: de aangepaste bus die ze in bruikleen kreeg van het UWV. Ze was dan ook erg teleurgesteld toen ze onverwachts te horen kreeg dat het UWV het vervoermiddel terug wilde. "Zonder bus kan ik niet werken."

"Superblij", was Alisa Hol uit Veenendaal, toen ze van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) een aangepaste bus kreeg om naar haar hogeschool te reizen. Alisa heeft een aangeboren ziekte, waardoor ze in een rolstoel zit. "De bus was splinternieuw en helemaal aangepast op wat ik nodig had, heel goed geregeld. Het gaf me een gevoel van vrijheid."

Dodelijk geweld Mallorca - foto's en namen worden bekend - wat betekent dat?
Het Openbaar Ministerie waarschuwt voor een heksenjacht richting verdachten die te maken zouden hebben met de dodelijke mishandeling op Mallorca. GeenStijl publiceerde een aantal namen, en dat zou gevolgen kunnen hebben voor de strafmaat.

In deze uitzending van EenVandaag was Arnold Vanderlyde te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 31 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie