Uitzending
EenVandaag - 29-7-2021

29-7-2021

EenVandaag

268 x bekeken | 0 reacties
7
Topsporter Marianne Heemskerk won in 1960 zilver op de Spelen
Hoe vergaat het sporters na het behalen van een Olympische medaille? De 76-jarige Heemskerk won op haar 16e zilver op de Olympische Spelen, nu brengt ze pakketten rond. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat het eerder tegenwerkte dat ik een medaille had."

Verplicht vaccineren in de VS
In verschillende landen speelt de discussie over een vaccinatieplicht, voor groepen als zorgpersoneel. Hoogleraar gezondheidsrecht Martin Buijssen denkt dat het in Nederland niet zover komt: "We hebben een geschiedenis van een hoge vaccinatiegraad."

Werknemers betalen prijs concurrentie turbobezorgdiensten
Je boodschappen binnen 10 minuten thuisbezorgd: het lijkt haast onmogelijk, toch schieten de flitsbezorgdiensten als paddenstoelen uit de grond en kan het écht. Maar het heeft wel een prijs. De gezondheid van de medewerkers bijvoorbeeld.

"Wekelijks gebeuren er ongelukken, onze fietsen zijn slecht onderhouden en ik heb er rugklachten aan overgehouden." *Gijs is bezorger bij zo'n flitsbezorgdienst en doet anoniem zijn verhaal bij EenVandaag.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 29 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  Topsporter Marianne Heemskerk won in 1960 zilver op de Spelen Hoe vergaat het sporters na het behalen van een Olympische medaille? De 76-jarige Heemskerk won op haar 16e zilver op de Olympische Spelen, nu brengt ze…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten