Uitzending
EenVandaag - 29-7-2021

29-7-2021

EenVandaag

216 x bekeken | 0 reacties
6
Hersteloperatie Limburg
In Valkenburg is het water gezakt. Er word nog steeds keihard gewerkt om de troep op te ruimen, maar ook het opnemen van de schade is in volle gang. Contra-expert Paul Corten neemt schade op bij mensen thuis en vertelt wat hij meemaakt.

Verzekeraars Centraal Beheer en Interpolis hebben tot nu toe 950 en 1500 schademeldingen binnengekregen. Onder hen zijn honderden gedupeerden die nog zeker tot het eind van het jaar niet kunnen terugkeren naar hun huis.

Zomerinterview Richard Groenendijk
Zijn theatertour werd door corona afgelast. Dus gooide cabaretier Richard Groenendijk het over een andere boeg. Hij scoorde een coronahit en deed vrijwilligerswerk in een ziekenhuis. Maar nu kan hij eindelijk weer aan optredens in het theater denken.

Mentale problemen turnlegende Simone Biles
Turnster Simone Biles doet niet mee aan de meerkamp omdat ze kampt met mentale problemen. Sportpsycholoog Van Gendt: "Het is een mooie ontwikkeling dat ze de ruimte krijgt om voor zichzelf te kiezen en dat dit gestimuleerd wordt door de ploeg."

In deze uitzending van EenVandaag was Richard Groenendijk te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 29 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie