Uitzending
EenVandaag - 26-10-2019

26-10-2019

EenVandaag

203 x bekeken | 0 reacties
5
Hoe het Alpengebied verandert door smeltende gletsjers
Het Italiaanse Aosta-dal werd begin deze maand ontruimd, de gletsjer Plancipieux van 250.000 kubieke meter dreigde af te breken en in het dal te storten. Hoe verandert het Alpengebied door klimaatverandering?

John de Mol sleept Facebook voor de rechter wegens nepadvertenties
Facebook moet meer doen om advertenties van oplichters tegen te gaan. Dat staat in een oproep van een tiental bekende Nederlanders, waaronder Jort Kelder.

Hun foto's en namen zijn zonder toestemming in advertenties gebruikt - die consumenten hebben verleid om frauduleuze investeringen te doen in bitcoin. Inmiddels zijn er veel gedupeerden die grote sommen geld hebben verloren. En de BN'ers van wie de naam en foto's zijn gebruikt worden daar op aangekeken. Met de oplichting zou volgens de Fraudehelpdesk al zo'n 1,7 miljoen euro gemoeid zijn.

In deze uitzending van EenVandaag was Jort Kelder te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 26 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie