Uitzending
EenVandaag - 26-7-2011

26-7-2011

EenVandaag

845 x bekeken | 0 reacties
5
Amerikaanse staatskas zo goed als leeg
De Amerikaanse staatskas is zo goed als leeg. Als Amerika niet voor 2 augustus een plan klaar heeft liggen om meer geld te krijgen, kan de overheid haar schulden niet meer betalen. Dit betekent dat onder andere de uitkeringen niet meer kunnen worden uitgekeerd. De twee politieke partijen in Amerika buitelen al maanden over elkaar over een uitkomst. Ze zijn het oneens hoe ze het benodigde geld binnen moeten krijgen.

Nederlanders geroerd door saamhorigheid Noren
Veel Nederlanders lijken geroerd door de moed, de wijsheid en de saamhorigheid van de Noren. Zij vinden het indrukwekkend om te zien hoe de Noren met deze ramp omgaan.

Verzet in Drenthe tegen komst windmolenpark
In de kleine Noord-Drentse veendorpen Gieterveen, Annerveenschekanaal, Bareveld, Eext en Eexterveenschekanaal is veel reuring ontstaan door de dreigende komst van windmolens.

Zomerleed: Geen Kwakoe-festival
De afgelopen dertig jaar was er elke zomer het Kwakoefestival in Amsterdam Zuidoost. Zes weekenden lang genoten duizenden en nog eens duizenden bezoekers van sport, muziek en vooral van lekker eten.

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 26 juli door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie