Uitzending
EenVandaag - 26-2-2024

26-2-2024

EenVandaag

287 x bekeken | 0 reacties
5
Rapport Fraudebeleid overheid gepresenteerd
'Een fraudebeleid dat zo streng was dat levens van mensen zijn vermorzeld'. Dat concludeert de parlementaire enquetecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening. Bianca werd 2 jaar geleden bestempeld als fraudeur en herkent zich in het rapport.

Wolf slaat weer toe, is de illegale jacht begonnen?
In Heelsum zijn gisteren 23 schapen zijn doodgebeten. Hoofdverdachte: de wolf. Het Europese Parlement stemt over een paar weken om de beschermde status van de wolf aan te passen. Maar sommige boeren in Duitsland en Nederland willen niet meer wachten.

Schrikken levenslange straffen zoals bij Taghi nog wel af?
Niet eerder werd in korte tijd zo vaak levenslang geŽist. Maar op de achtergrond van deze liquidatieprocessen gaat de handel in cocaÔne door, net als het drugsgeweld. Schrikken hoge straffen wel af? "Je haalt de angel er niet mee uit."

Groot tekort aan antibiotica voor kinderen
Er is een groot tekort aan antibiotica voor kinderen in Nederland. Dat betekent dat er aan patiŽnten steeds vaker 'nee' moet worden verkocht of dat alternatieven worden gebruikt. "Apothekers nemen het soms zelfs mee van een vakantieadres."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 26 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie