Uitzending
EenVandaag - 22-2-2024

22-2-2024

EenVandaag

385 x bekeken | 0 reacties
6
Interview met Erik van den Burg over de opvangproblemen en het overschreden van het maximaal aantal asielzoekers
"Ik heb gewoon een rotverhaal te vertellen richting de inwoners. Het is weer niet gelukt." Dat zegt demissionair staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg over het maximumaantal dat vannacht is overschreden in het aanmeldcentrum Ter Apel.

Het Marengo-proces: groeiende dreiging op de rechtspraak
In de afgelopen jaren zijn officieren van justitie in 81 strafzaken geanonimiseerd, blijkt uit cijfers in handen van EenVandaag. "Verschrikkelijk", zegt Katelijne den Hartog namens het OM. "Maar we moeten rekening houden met ontwrichtend geweld."

Hardere aanpak klimaatdemonstranten kan ertoe leiden dat ze uiteindelijk minder protesteren, denkt hoogleraar
De burgemeester heeft de demonstratie verboden, maar toch gaat Extinction Rebellion komende zaterdag snelweg A10 blokkeren. Minister Dilan Yeşilgöz van Justitie zegt dat ze dit soort demonstraties 'spuugzat' is en harder wil optreden, maar werkt dat?

Loodgieters mogen niet meer op Google adverteren, om oplichting van consumenten te voorkomen
Wie een loodgieter zoekt, hoeft niet meer op Google of YouTube te kijken. Daar is adverteren voor deze beroepsgroep vanaf vandaag verboden. De reden is dat er veel malafide bedrijven adverteerden en daar waren consumenten vaak de dupe van.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 22 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie