Uitzending
EenVandaag - 29-2-2024

29-2-2024

EenVandaag

326 x bekeken | 0 reacties
7
Meer meesters nodig in het basisonderwijs
Een meerderheid van de Tweede Kamer wil meer mannelijke docenten op basisscholen. Bij een man voor de klas, wordt al snel aan de bovenbouw gedacht, maar DaniŽl Baarslag kiest voor de kleuterklas. "Ben de enige man voor deze jonge groep."

Trots staat DaniŽl voor de klas vol kleuters die druk bezig zijn, met het nodige geluid. Hij telt af van 3 naar 0. "Dames en heren, ik vind het een beetje luid hier. Denk alsjeblieft aan je fluisterstem." De drukte wordt gelijk minder. Niet zo gek, want DaniŽl is dolblij met zijn keuze voor de kleuterklas. Ook al is hij de enige man die voor deze jonge groep staat.

27 miljoen euro voor postcovidzorg: hoe kan dat geld het beste besteed worden? 'Begin vooral met klinische studies'
Op aandringen van de Tweede Kamer is onlangs 27 miljoen euro vrijgemaakt voor het verbeteren van de zorg aan postcovidpatiŽnten. Wat moet daarmee gebeuren? 'Onderzoek naar welke behandeling echt werkt, zeggen artsen en patiŽnten'.

De reactie van de Raad van Toezicht van WNL op het wangedrag van omroepbaas Bert Huisjes
Gisteren verscheen in het AD een artikel over de angstcultuur bij WNL. De reactie van de Raad van Toezicht van de omroep, op het beschreven wangedrag van omroepbaas Bert Huisjes, zorgde voor verontwaardiging.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 29 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie