Uitzending
EenVandaag - 22-5-2024

22-5-2024

EenVandaag

243 x bekeken | 0 reacties
7
Nieuwe adopties direct stopgezet
Plots is het niet meer mogelijk om een nieuwe asielprocedure te starten. Demissionair minister Franc Weerwind besloot daartoe, na een motie van de SP die om een 'zorgvuldige afbouw' vroeg. "Had graag gezien dat er naar menselijke maat werd gekeken."

In Nederland liggen patiŽnten relatief kort in het ziekenhuis, maar dat is niet altijd verantwoord
Zo snel mogelijk het bed uit is de leus in de Nederlandse ziekenhuizen. Steeds vaker komen patiŽnten hierdoor in de knel. Zoals Yvonne die 2 dagen na een ongeluk al naar huis moest. "Verschrikkelijk onverantwoord. Ik was in paniek toen ik het hoorde."

Rusland schuift met grenzen in de OostzeeRond de Oostzee zijn deze week spanningen ontstaan. Rusland wil daar de zeegrenzen aanpassen. Litouwen en Finland reageerden ontsteld, waarna het bericht plots van de site van het Russische ministerie werd verwijderd.

In deze uitzending van EenVandaag was Joost Vullings te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 22 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie